Skip to content

Lyngebækgård, 2990 Nivå

Spændende kontorlejemål på én af de smukkeste ejendomme i Nordsjælland

Lyngebækgård er beliggende i landlige omgivelser mellem Rungsted og Nivå med vid udsigt over Øresund. Lyngebækgård, der har gennemgået en omfattende renovering, indeholder – udover privatbolig for ejeren i hovedbygningen – en polo club samt en række moderne lejemål i de tidligere avlsbygninger og arbejderboliger.

Ejendommen er beliggende kun få hundrede meter fra Strandvejen, ca. 3 km fra Helsingørmotorvejen og 30 km fra Rådhuspladsen.

Lejemålet i Forvalterboligen – 88 m2
Den tidligere forvalterbolig ligger ud til åbne marker og Øresund. Lejemålet er beliggende på 2. sal og er på 88 m2. Lejemålet indeholder et stort lyst lokale med trægulv og fritlagte hanebånd. Lejemålet har fælles toilet, bad og køkken med lejeren på 1. sal.

Lejemålet i Hovedbygningen – 130 m2
Lejemålet er beliggende i parterre i hovedbygningen og indeholder entre, 3 store kontorer, dejligt stort spisekøkken og badeværelse. Lokalerne fremstår lyse og venlige med pæne plankegulve og tæpper. God loftshøjde og lofter med indbyggede sports. Fra det midterste kontor er der udgang til dejlig østvendt terrasse med vid udsigt over Øresund.

 

Adresse:Lyngebækgård, Lyngebæksgårdalle, Nivå, Danmark
Anvendelse:Kontor
Antal m²:Fra 88 - 130
Download fil: Lyngebaekgaards_Alle_2_2.sal_88m2
Download fil: Lyngebaekgaards_Alle_7_parterre
Lyngebækgård, Lyngebæksgårdalle, Nivå, Danmark
Åben i google maps