Auktionshuset A/S i Hørsholm skifter ejer

20. april 2022

Ib Henrik Rønje, der siden april 2015 har været aktionær i Auktionshuset A/S, har pr. 1 april 2022 overtaget den resterende del fra Ole Steen Christensen og ejer nu Auktionshuset A/S 100%.

Fra venstre: Ejer Ib Henrik Rønje, direktør og daglig leder Birgitte de Roepstorff og grundlægger Ole Steen Christensen.

Godt etableret auktionshus
Ole Steen Christensen grundlagde Auktionshuset helt tilbage i 1989, hvor det havde til huse i den gamle smukke lade på Christianshus. I 2007 flyttede Auktionshuset A/S til Ved Klædebo 17 i Hørsholm, hvor det siden har fungeret som et anerkendt og veletableret auktionshus. Medarbejdere og vurderingseksperter har mange års erfaring i branchen og giver kompetent og professionel vurdering af og rådgivning om salg af kunst, møbler, antikviteter, sølv, smykker, mønter og frimærker. Auktionshuset A/S vurderer og sælger både enkeltgenstande og hele indbo via ugentlige netauktioner og fire årlige Kvalitetsauktioner.

Ib Henrik Rønje ser frem til at gøre Auktionshuset A/S endnu mere alsidigt og et foretrukket sted for salg af kunst, antikviteter og design i høj kvalitet.
”Forretningen kører godt med dygtige medarbejdere, så der er et godt grundlag for videreudvikling. I første omgang udvider vi arealet, idet vi overtager nabobygningen. De yderligere kvadratmeter giver bedre plads til indlevering af varerne, ligesom der spares tid med håndteringen. Samtidig får vi mere plads til præsentation af genstandene i det nuværende flotte auktionslokale, hvilket bør resultere i at vi får flere og bedre varer – og dermed bedre priser,” siger Ib Henrik Rønje.

Ib Henrik Rønje arbejder først og fremmest med ejendomsudvikling og investering i Kongeegen A/S. ”Nu er det ikke planen, at auktioner skal til at være en større del af forretningen, men jeg ser en spændende udfordring i at kombinere en hobby med forretning – og således gøre Auktionshuset A/S til en endnu bedre forretning,” siger Ib Henrik Rønje.

Ole Steen Christensen vil fortsat være tilknyttet Auktionshuset A/S, men vil koncentrere sig om vurdering og rådgivning af kunder.

Læs mere om Auktionshuset A/S på www.auktionshuset.com

For yderligere information kontakt venligst Ib Henrik Rønje, ihr@roenje.dk, mobil 2047 1144.