Den gode rejse fortsætter – på femte år

12. september 2019

Den 12. september er det fem år siden World Trade Center Ballerup slog dørene op.

“Siden september 2014, hvor de første virksomheder flyttede ind, og det første mødelokale blev etableret, har vi i WTC Ballerup teamet – og forhåbentlig også de virksomheder, der har været med hele vejen – være på en fantastisk og spændende rejse.

En rejse, som absolut ikke er slut endnu – og en rejse, hvor vi har oplevet adskillige milepæle og pit-stop frem til i dag, hvor huset stort set er fuldt udlejet og mere end 110 virksomheder har deres dagligdag.

En af de første store milepæle var åbningen af WTC Healthcare Center, der i september 2016 slog dørene op med fuld borgmester-kæde, og som nu er et stærkt og dynamisk sundhedscenter med 19 forskellige klinikker og et stort professionelt Fitnesscenter, der be-nyttes af både virksomhederne i huset, medarbejdere fra de mange omkringliggende virksomheder og af hele ”familien Ballerup”. 

Næste store milepæl var transformationen af 3 mindre mødelokaler til vores professionelle Møde- og Konference Center: ”Med udsigt til hele verden”. Både interne og eksterne gæster sætter stor pris på vores mantra: ”Personlig service til alle”, hvilket er med til at gøre WTC Ballerup Konference Center til deres foretrukne mødested.

Men rejsen er slet ikke slut. Ud over vores ambitiøse planer om at udvide med et 15 etagers tårn, så er vi stadig på en daglig rejse for at gøre WTC Ballerup til et endnu mere levende og velfungerende hus, hvor netværk, udvikling og nærvær er dét, der i fællesskab driver os.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen”.

Benedicte Rønje,
Direktør, World Trade Center Ballerup