Kongeegen A/S sælger klassisk ejendom i København K til Jeudan A/S.

8. juni 2021

Den ca. 1.500 m2 fredede herskabelige ejendom beliggende på Nørre Søgade 7 er solgt til Jeudan A/S, der ejer fire naboejendomme på Søtorvet.

Den centralt beliggende ejendom i 5 etager er opført i 1875 og er en fredet monumental herskabelig ejendom med fransk inspireret tårn. Bag den imponerende facade gemmer sig et lukket gårdmiljø samt 5 store herskabelige lejligheder og et erhvervslejemål – alle med panoramaudsigt over søerne og Dronning Louises Bro.  

”Ejendommen har været en del af vores portefølje i mere end 20 år, hvorfor det var vigtigt for os, at den kom i gode hænder,” siger adm. direktør Ib Henrik Rønje, Kongeegen A/S. ”Vi er utroligt glade for aftalen med Jeudan A/S, der er yderst kompetent indenfor netop dette ejendomssegment”, slutter Ib Henrik Rønje.

Jeudan A/S glæder sig over at føje endnu en klassisk ejendom til porteføljen. ”Vi er tilfredse med at udbygge vores investeringer i indre København i en periode, hvor udbuddet af velbeliggende klassiske ejendomme er begrænset”, udtaler adm. direktør Per W. Hallgren. ”Med denne ejendom, der passer godt i vores portefølje, fortsætter vi bestræbelserne på at øge Jeudans driftsresultater gennem vores velkendte, fokuserede strategi,” slutter Per W. Hallgren.

Salget af ejendommen er på vegne af Kongeegen A/S formidlet af Cushman & Wakefield | RED.