Skip to content

12 eksklusive lejeboliger ved Nivå Bugt

ALT UDLEJET

Vil du skrives på venteliste? Så send en mail til Lenette Lydolph med lidt information om hvem du er, og hvad du ønsker – så kontakter vi dig, når der bliver en bolig ledig, der matcher dine behov.

Se ledige boliger og priser

Når du både vil bo på landet og ved vandet – og tæt på bylivet
Med en placering få hundrede meter fra Øresund og med udsigt til både vand, skov og åbne landskaber, har du alle muligheder for at nyde naturen fra første parket. Alligevel kommer du ikke til at savne bylivet. Rungsted og Hørsholm ligger kun 5 km væk og byder på både havnemiljø, butikker, restauranter og caféer. Og København er kun 30 minutter væk.

Den charmerende og historiske ejendom er opført i 1920 og ombygget med respekt for ejendommens sjæl, historie og arkitektur til 12 eksklusive og topmoderne lejeboliger. Lejlighederne varierer i både udformning og størrelse. Fra 68 m2 i ét plan til 201 m2 i to plan. Alle er indrettet med 1-4 soveværelser, og størstedelen har egne terrasser på begge sider af boligen. Lejlighederne er omgivet af grønne arealer, og der er udkig til den smukke parklignende have, uanset hvor du bor – ligesom størstedelen af boligerne har kig til vandet.

Se de smukke boliger, ejendommen og omgivelserne i videoen nedenfor.

 

Adresse:Kildehøjalle 17, 2990 Nivå, Danmark
Anvendelse:Bolig
Antal m²:Fra 87 - 201
Download fil: Kildehoj_lejeprospekt
Download fil: Kildehoej-boliger-og-priser
Download fil: VIDEO Kildehøj lejeboliger
Kildehøjalle 17, 2990 Nivå, Danmark
Åben i google maps