Skip to content

Kildehøj, Nivå

Kildehøj er beliggende i landlige omgivelser mellem Rungsted og Nivå med udsigt over Øresund.

Ejendommen er beliggende kun få hundrede meter fra Strandvejen, ca. 3 km fra Helsingørmotorvejen og 30 km fra Rådhuspladsen.

Kildehøj blev opført omkring 1920 til Wilhelmine Hage, moder til Johannes Hage, som anvendte stedet til sommerbolig. Derefter indrettet som institution for spastisk lammede børn af Foreningen af spastisk Lammede. Senere overtaget af Frederiksborg Amt som behandlingssted for multihandicappede børn og unge samt udslusningsafdeling for unge.

Ejendommen er på i alt ca. 1.400 m2 fordelt på 2 bygninger i 1½ etage – hhv. et hovedhus på 1.180 m2 og et anneks på 220 m2. Hertil kommer 280 m2 kælder. Ejendommen er beliggende på en ca. 45.000 m2 stor og flot udlagt parklignende have og med fredskov.

Indrettes til boliger
I forbindelse med indretning af 12 kvalitetsboliger, vil ejendommen blive gennemgribende renoveret herunder med nyt tag. Indretningen vil blive foretaget i eksklusive materialer – med stor respekt for den nuværende arkitektur. Samtlige lejligheder får egen terrasse ligesom alle lejlighederne i hovedhuset får kig til Øresund.

 

 

Adresse:Kildehøjalle, Nivå, Danmark
Anvendelse:Boliger
Antal m²:1.400
Kildehøjalle, Nivå, Danmark
Åben i google maps