WTC Ballerup fejrer 4 års fødselsdag med Åbent Hus den 12. september kl. 14-17

7. september 2018

Dagen markeres med lagkage og bobler og mulighed for en uforpligtende rundvisning, hvis man er på jagt efter nyt kontorlejemål, møde- og konferencefaciliteter eller en klinik
i WTC Healthcare Center.

Siden åbningen for fire år siden har mere end 110 virksomheder, fra en bred vifte af brancher, valgt at drive deres forretning fra det spændende og innovative flerbrugerhus og samtidig blive en del af det globale WTC netværk. ”Denne store spredning flugter helt med vores ønske om at skabe et levende miljø, hvor mindre og større virksomheder kan trække på fælles faciliteter samt møde nye kunder og samarbejdspartnere her i huset”, siger direktør Benedicte Rønje, World Trade Center Ballerup.

Stadigt flere deler arbejdsplads med andre
Dermed flugter World Trade Center Ballerup den internationale trend, hvor virksomheder i stigende grad søger øget fleksibilitet ved at leje sig ind på kontorhoteller med få serviceydelser eller i Business Centre med hele service paletten. WTC Ballerup hører afgjort til den sidste kategori, der opfylder alle behov fra en enkelt arbejdsplads til større lejemål. ”Det sociale aspekt er samtidig vigtigt uanset lejemålets størrelse, og vi oplever, at virksomhederne både netværker og gør forretning med hinanden på kryds og tværs her i huset. Og i WTC Healthcare Center, der er en del af huset, samarbejder de 19 professionelle behandlere, terapeuter og specialister på tværs af fag og specialer for at yde klienter fra både huset og nærområdet optimal vejledning og behandling”, siger Benedicte Rønje.

Endnu ledige lejemål i WTC Ballerup
Direktøren glæder sig over de mange virksomheder og klinikker, men understreger, at der fortsat er plads til flere i World Trade Centret. Og uanset antallet af kvadratmeter er filosofien den samme: At virksomhederne i høj grad selv kan påvirke indretningen og samtidig spare penge ved at dele reception, kantine, mødelokaler, fitnesscenter mv.

Tårnhøje ambitioner med WTC Ballerup TOWER
Kongeegen A/S, der står bag World Trade Center Ballerup, har netop fået byggetilladelse til opførelse af et 15 etagers tårn. Udvidelsen på knapt 20.000 m2 giver plads til både små og store virksomheder samt tilfører endnu et produkt til paletten: Serviced apartments. Samtidig styrkes World Trade Center Ballerup yderligere som møde- og konferencecenter. ”Møder og konferencer bidrager til at styrke den forretningsmæssige mangfoldighed i huset. Filosofien bag WTC Ballerup er jo at skabe et åbent og imødekommende forretningsmiljø, hvor man både trives som virksomhed og som gæst til en konference eller et møde her i huset. Vi er nået et godt stykke vej, men har endnu større ambitioner med flerbrugerhuset, der i sit koncept går godt i spænd med det internationale WTC brand, som vi jo er en del af”, siger Ib Henrik Rønje, ejer af Kongeegen A/S.