Nyt liv i de nyindrettede rækkehuse i Allerød

3. januar 2018

12 af de 31 attraktive rækkehuse beliggende på hjørnet af Sjælsø Allé og Blovstrød Allé er nu udlejet/reserveret – og de første familier er flyttet ind i deres nye omgivelser.

Der er godt gang i udlejningen af de funktionelle boliger i to plan centralt beliggende i et stille villakvarter i Blovstrød. Tæt på både indkøb og institutioner, 2 km til Allerød Station og med bus til døren. Ib Henrik Rønje, ejer af Kongeegen A/S, glæder sig over at der igen er kommet liv i ejendommen: ”Det er dejligt at se lys i vinduerne igen. Vi er blevet bekræftet i behovet for rækkehuse med central beliggenhed, og de flere forskellige størrelser, appellerer til en bred målgruppe: både unge og ældre – og små som større familier.  Den møblerede prøvebolig skaber et godt beslutningsgrundlag for interesserede lejere – vi håber således inden længe at have fuldt udlejet”.


De første boliger står klar til indflytning
De 31 rækkehuse varierer i udformning og størrelse – der er mere end 21 typer at vælge imellem fra 112 m2 til 176 m2. Størstedelen af rækkehusene er gennemlyste med store gulv-til-loft vinduer, ligesom der er direkte udgang til udendørsarealerne fra både stue og køkken. Boligerne er alle i 2-3 plan med 2-4 soveværelser, egen have/terrasse og med adgang til en japansk inspireret have placeret på fællesarealet midt i bebyggelsen. Nogle boliger har direkte adgang til egen kælder – andre har separat depotrum i kælderen. Rækkehusene opføres i kvalitetsmaterialer med alt i hårde hvidevarer og der er fælles parkeringspladser på området omkring ejendommen.

Rækkehusene færdiggøres i etaper, så de familier der flytter først ind forstyrres mindst muligt i forbindelse med færdiggørelsen af de efterfølgende etaper. De første boliger står klar til indflytning – de resterende har indflytning i hhv. januar, marts og maj 2018.

Åbent Hus søndage kl. 15.00 – 15.30
Der er mulighed for at kigge indenfor i den møblerede prøvebolig på 138 m2 hver søndag – eller efter nærmere aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech, der står for udlejningen.
Læs mere om rækkehusene her