Vagtskifte i Kongeegen A/S

8. november 2017

Jakob Venø Schougaard tiltræder primo december måned i ejendomsselskabet Kongeegen A/S som COO med daglig drift, økonomistyring og evaluering af ejendomsprojekter som primære ansvarsområder. Jakob Venø Schougaard udgør, sammen med ejer Ib Henrik Rønje, direktionen i Kongeegen A/S.

Det er en erfaren herre, der kommer til at varetage Kongeegen A/S’ interesser. Via direktørstillinger i ind- og udland har Jakob Venø Schougaard solid erfaring indenfor finansiel rådgivning, ejendoms- og projektfinansiering samt fonds- og formueforvaltning. Jakob Venø Schougaard kommer senest fra en stilling som COO i Habro – et af Danmarks største fonds- og formueforvaltende selskaber.

”Vi ser frem til at byde Jakob velkommen i vores professionelle team på 20 medarbejdere i hhv. Nivå og World Trade Center Ballerup. Jeg er ikke i tvivl om, at Jakob, med sine ledelsesmæssige kompetencer og generelle brede erfaring, kan bidrage med faglig viden indenfor investering og drift af ejendomme”, siger ejer Ib Henrik Rønje, Kongeegen A/S.

Jakob Venø Schougaard afløser direktør Torben Schultz, der efter 10 år i Kongeegen A/S har valgt nye udfordringer.

 

 

 

 

 

Jakob Venø Schougaard tiltræder
primo december som COO i Kongeegen A/S.