World Trade Center Ballerup styrker grøn profil med solcelleanlæg.

20. januar 2022

World Trade Center Ballerup er med i FNs Global Compact, verdens største initiativ for ansvarlighed i erhvervslivet.

Global Compact blev etableret i 2000 af FN’s daværende generalsekretær Kofi Annan, for at mobilisere verdens virksomheder til en global bevægelse for bæredygtig udvikling.

WTC Ballerup forpligter sig således til at integrere principper inden for bl.a. miljø i både strategi og drift – og derved bidrage til opnåelsen af de 17 verdensmål. WTC Ballerup har specielt fokus på verdensmål nr. 7 ”Bæredygtig Energi ” og nr. 12 ”Ansvarligt forbrug og Produktion”.

Som led i dette bliver der i løbet af januar/februar installeret solcelleanlæg på taget af bygningen med konferencecentret. Effekten af de 547 forventes at kunne dække en stor del af bygningens forbrug.

Anlægget monteres i første omgang uden batteripakke, men vil blive monitoreret tæt de første 6 måneder for en vurdering af, hvordan anlægget bedst optimeres – med eventuel efterfølgende tilføjelse af batteripakke og intelligent ladeløsning.

Anlægget forventes at være i drift fra medio februar 2022, og der vil blive opsat en informationstavle i receptionen, hvor man kan følge anlæggets ydeevne.

Læs mere on FN Global Impact og verdensmålene