Udlejningen af 12 eksklusive boliger ved Nivå Bugten er i gang

5. september 2022

Åbent Hus onsdage kl. 16-18 med tilmelding kongeegen@kongeegen.dk

Kildehøj har det hele. Med en placering få hundrede meter fra Øresund og med udsigt til både vand, skov og åbne landskaber, har man alle muligheder for at nyde naturen fra første parket.

Kildehøj blev opført omkring 1920 som sommerbolig til Wilhelmine Hage, moder til Johannes Hage: Johannes var Nivås store mæcen og en velgører. Han stod blandt andet bag opførelsen af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, Nivå Kirke og Nivå Mølle.

Ejendommen har igennem årene primært fungeret som institution og behandlingssted -senest som privathospital for personer med spiseforstyrrelser.

Kildehøj er nu, med respekt for ejendommens sjæl, historie og arkitektur, ombygget til 12 eksklusive lejeboliger i varierende størrelser fra 68 – 201 m2 i et og to plan – alle med terrasser eller altan og kig til Nivå Bugten. Ikke to boliger er ens, da den oprindelige arkitektur er blevet bevaret.

Ib Henrik Rønje, indehaver af Kongeegen A/S der står bag Kildehøj, glæder sig over transformationen: ”Projektet har været et par år undervejs, så det er med stor begejstring at vi nu kan vise de eksklusive boliger frem. Samtidig ser jeg frem til, at der kommer liv i bygningerne igen, og at flere nu får glæde af ejendommen og de smukke parklignende omgivelser. Kildehøj ligger kun et stenkast fra vores domicil på Lyngebækgård, så jeg har nærmest kunne følge ombygningen fra vinduet i mit kontor”, siger Ib Henrik Rønje og tilføjer, at han har oplevet en meget positiv opbakning fra lokalområdet. Således er der allerede flere lejekontrakter ude.

Læs mere om boligerne…

Tilmeld dig Åbent Hus på kongeegen@kongeegen.dk