www.auktionshuset.com er netop åbnet som landsdækkende auktionsplatform – med tusindvis af varer.

31. august 2023
Auktionshusene landet over slår dørene op på mandag den 4. september.

Auktionsplatformen, der indtil i dag udelukkende har indeholdt varer fra Auktionshuset i Hørsholm, er blevet landsdækkende, og rummer således nu også varer fra Auktionshuset.com A/S’ øvrige seks auktionshuse landet over.

Auktionsplatformen vil for tidligere Lauritz.com kunder være en velkendt platform – dog med nyt udseende. Tidligere kunder skal således ikke til at forholde sig til nye måder at byde, købe og sælge varer på som fx kunst, møbler, antikviteter, smykker og ure. Udviklingen af en ny og mere tidssvarende platform er imidlertid i fuld gang.

Auktionshusene landet over slår dørene op på mandag den 4. september
De seks auktionshuse står klar til at byde nye som gamle kunder velkommen fra på mandag den 4. september. Auktionshuset Hørsholm, der nu også er en del af Auktionshuset.com A/S, holder åbent som normalt.

”Det glæder os at kunne åbne auktionsplatformen som landsdækkende med tusindvis af varer – og vi håber, at kunderne tager godt imod den”, udtaler ejer Ib Henrik Rønje. ”Og når tidligere kunder møder op i auktionshusene, bliver de mødt af velkendte ansigter, da vi har beholdt godt 50 medarbejdere. De har været utroligt engagerede gennem hele processen, og det er i stort omfang deres fortjeneste, at vi allerede nu kan trykke på knappen og slå dørene op i auktionshusene”.

Fokus på fremtiden
”Det har imidlertid været nogle hektiske uger, så vi håber på forståelse for, at vi måske ikke er nået hele vejen rundt,” fortsætter Ib Henrik Rønje. ”Ud over at bistå kuratorerne, har vi brugt en del ressourcer på at kontakte alle tidligere kunder, der har varer stående til afhentning. Vi er nået langt, men er endnu ikke helt i mål. Samtidig har vores fokus været at se fremad, og få forretningen op at køre. Vi ser derfor nu frem til at kunne byde kunderne velkommen – og med afsæt i et godt samarbejde auktionshusene imellem, at skabe et velfungerende og troværdigt landsdækkende auktionshus for både private og professionelle købere og sælgere”, slutter Ib Henrik Rønje.

Auktionshuset.com A/S overtog den 1. august 2023 hovedparten af aktiverne og aktiviteterne i de konkursramte selskaber i Lauritz.com koncernen. 

For spørgsmål kontakt venligst
Ib Henrik Rønje, indehaver, på mobil 2047 1144 eller ihr@roenje.dk


FAKTA

  • 7 auktionshuse: Hørsholm, København, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg.
  • Vurdering og salg af bl.a. kunst, møbler, antikviteter, smykker, ure, mønter, sølv og frimærker.
  • 66 medarbejdere.
  • Heraf 32 vurderingseksperter.
  • www.auktionshuset.com